Smuk plastik genanvendelse

Vores vision

Vi producerer plader og produkter i 98%-100% genanvendt plastik med fokus på æstetik og design. Vi arbejder med udtrykkende i plasten da vi tror på at genanvendte produkter ikke behøver at være et gråt alternativt med et kvalitetsprodukt. Gennem æstetiske udtryk og god kvalitet tror vi på vi kan skabe ressourcebevidsthed omkring plastik og give plasten sin værdi tilbage.

Genanvendelse

Vi sorterer vores plastik og tror på at ren genanvendelse er vejen frem. Derfor vil du altid se at vores plader er lavet af HDPE (High density polyethylen) eller PP ( Polypropylen) da at blande forskellige plasttyper forringer pladernes kvalitet og hæmmer videre genanvendelse. Vores plader kan genanvendes igen og igen. Skulle du derfor have rester af plader fra dit projekt, må du meget gerne indleverer det hos os, så det kan genanvendes på ny.

Smuk plastik genanvendelse

Plastic Projects team

Plastic Projects blev grundlagt af Zilia Colding og Frederik Kragh Brandt i 2021. Vi tror på at genanvendelse af plast, spiller en stor rolle i den grønne omstilling som vi håber at bidrage til med vores plastik.